18-Karat Gold Apple Edition Edition by mohlo stát až 1200 $

April 26, 2023 0 By gaaxo

, takže se Apple užívá konečně realitou. Jak byste mohli očekávat, generální ředitel Apple Tim Cook byl naplněn skutečným vzrušením, když minulý úterý odhalil „budoucnost“ produktů Apple na extatický dav ve Flint Center. První moderní nositelná společnost Cupertino bude plná senzorů pro sledování života, má senzační displej sítnice se dvěma možnostmi velikosti, bude používán v jednom ze tří různých modelů a samozřejmě nabídne řadu možností povrchových / barevných možností v závislosti na vybraném modelu. Jednou z těchto možností bude 18-karátová zlatá verze z řady „Watch Edition“, kterou někteří odborníci v oboru předpovídají, že by mohla stát až příští rok v prodeji 1 000 $.

V rámci vyšetřování potenciálních nákladů na mnohem více prémiovějších modelů Apple si TechCrunch kontaktoval řadu klenotníků se zkušenostmi s obchodováním s opotřebením zápěstí vyrobených ze stejných materiálů. Jeden z těchto odborníků, Chad Rickicki, předpověděl, že samotné materiály vnějších případů by mohly stát Apple kolem 600 dolarů na architekta:

Čad Rickicki, odborník na Pittsburgh, Pennsylvania řekl, že případ, kdy si ve velikosti a tvaru jablka užije v 18 karátovém zlatě, by stálo asi 600 dolarů. Zbytek – elektronika a značka by mohly tuto cenu zdvojnásobit.

Je velmi pravděpodobné, že Apple neočekává, že varianta 18-Karat Gold „Watch Edition“ jeho Apple si užívá nejúspěšnější používání v řadě. Vzhledem k tomu, že ceny začínají na 349 $, když jednotky začnou dodávat „začátkem příštího roku“, je mnohem pravděpodobnější, že spotřebitelé uvidí vstupní možnosti jako poměrně bezpečná sázka, aby se vyrovnali s tím, co je v podstatě zbrusu nová produktová řada pro společnost Cupertino. Rovněž stojí za zmínku, že předpovědi potenciálních výrobních nákladů na užívání jsou přesně to, aproximace.

Během úterní události bylo zřejmé z hlavní řeči, že konečná specifikace pro Apple si ještě musí být určena. Jako příklad toho ani Tim Cook, ani žádný z jeho výkonného týmu ve skutečnosti poukazovali na to, zda by si užívání bylo zlaté nebo vyrobeno s pevnou slitinou zlata. To by drasticky ovlivnilo nejen počáteční výrobní náklady na produkt, ale také konečnou maloobchodní cenu spojenou s hodinkami.

O individuálních cenách budeme vědět mnohem více, když Apple v následujících měsících zveřejní další informace.

(Zdroj: TechCrunch)

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.