Adobe nastiňuje nadcházející funkce Photoshopu pro iPad funkce přicházející v roce 2019 a 2020

August 8, 2023 0 By gaaxo

Adobe dodala první verzi Photoshopu pro iPad v Adobe Max začátkem tohoto měsíce. Pam Clark nechtěl odpočívat na vavřínech nebo poskytnout produktu možnost stagnovat, a již vzala na blog Adobe, aby nastínila nové funkce přicházející v roce 2019 i dále.

Stanovil někdo právě zařízení založené na Photoshopu objevujícím se prostřednictvím Adobe Sensei a cloudových dokumentů?

S vydáním Photoshopu v Adobe Max Adobe odhalil zbrusu nový zážitek z Photoshopu, který byl od základů zcela vyvinut s ohledem na tablety. Vystavením tabletu s dotykem a mobilitou na mysli byla verze 1.0 schopna zasáhnout zemi s integrací „Top Workflows“ Photoshopu, včetně kompozice, maskování a retušování. Adobeovo přesvědčení bylo, že tyto pracovní postupy jsou ústřední pro všechny projekty Photoshopu.

Nyní, s nadací zavedenou, společnost odhalila, co přichází v letošním roce, a co jednotlivci mohou očekávat, že se budou dívat dopředu v roce 2020. Využívá „zařízení Adobe Sensei AI objevování inovací, které vám umožní okamžitě vybrat předmět obrázku pro urychlení složitých výběrů.“

Tato funkce by neměla být pro fanoušky Photoshopu překvapením, protože byla skutečně nápověda na Adobe Max. Adobe se zdá být z této funkce docela šťastná, vtipňující „na trhu neexistuje žádná jiná aplikace pro iPad s tímto typem výkonných, ale jednoduchých možností výběru.“

Rok 2019 také uvidí zavedení nového systému cloudových souborů vyvinutého, který zaručuje, že úspory v několika gadgetech je bezproblémové a výkonné. Začněte s prací na Photoshopu pro iPad a také ji vyberte na ploše. Tento nový systém se začne rozšiřovat v prosinci, takže se připravte na to, aby všechny tyto malé úpravy pixelů byly synchronizovány s cloudem. A co asi 2020? Jsme potěšeni, že jste se zeptali.

V první polovině roku 2020 Adobe opravdu doufá, že představí kartáč pro rafináře, a také přinese další schopnosti retušování s odhalujícími nebo křivkami a také modifikačními vrstvami. Tým také rozbije integraci Lightroom do nákupu, aby „poskytl integraci Lightroom a také pracovní postupy Photoshopu na iPadu“. Hodně se dívat dopředu i v nadcházejících týdnech a také měsíce pro vás všechny fanoušky Photoshopu.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhnout: iOS 13.2.3 Odkazy na IPSW, aktualizace OTA vydaná pro iPhone i iPad

Stahování: iOS 13.3 Beta 2 odkazy IPSW, aktualizace OTA společně s iPados 13.3 Beta 2 vydána

Útěk z vězení iOS 13.2.2 Využití checkra1n na Mac, zde je přesně to, jak [tutoriál]

Stáhnout Checkra1n IOS 13 BRAIKNACE IPA pro iOS 13.2.2 na Mac [0,9 beta]

iOS 13.2.3 útěk z vězení s aktualizací Checkra1n pravděpodobně brzy najde

IOS 13/13.2.2 Výpis z vylepšení vězení pro checkra1n

Opravte Cydia havarující na checkra1n ios 13 útěk z vězení, tady je jak

Gold iPhone 11 Pro Max: Pouzdro, Lightning Cable, bezdrátová nabíječka, pás, reproduktor, další

Červené příslušenství iPhone 11: pouzdro, bleskový kabel, bezdrátová nabíječka, pás, reproduktor, mnohem více

Žluté příslušenství iPhone 11: Pouzdro, Lightning Cable, Qi bezdrátová nabíječka, pás, reproduktor, mnohem více

Purple iPhone 11 Příslušenství: pouzdro, Lightning Cable, Qi USB nabíječka, pás, reproduktor, mnohem více

Green IPhone 11 Příslušenství: pouzdro, Lightning Cable, Qi USB nabíječka, pás, reproduktor, mnohem více

Midnight ekologicky přátelský pro iPhone 11 Pro Max: Pouzdro, Lightning Cable, Wireless Charger, Band, Reproduktor, další

Apple View EKG App Hack: Povolit mimo nás v nepodporované zemi na sérii 5 a 4 bez útěku z vězení

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.