5 Non Google aplikací, které využívají zkratky Android Nougat zkratky

May 28, 2023 0 By gaaxo

Android Nougat, přinesly hodně funkcí skrytých pod kapotou a několik z nich bylo dokonce viditelné výše. Nejpraktičtější z nich, pokud by je musel pojmenovat, by s největší pravděpodobností byl multitasking s rozdělenou obrazovkou, přizpůsobitelné dlaždice rychlého nastavení a zkratky aplikací. Tyto zkratky specifické pro aplikaci usnadňují přímý přístup ke konkrétním částem aplikace. Je to velmi podobné kliknutí pravým tlačítkem myši na počítač Windows nebo 3D Touch na iOS. Možná nevyužíváte zkratky aplikací každý den, jsou však k dispozici poněkud užitečné, když je musíte využívat. Rád představuji Chrome v inkognitu hned z domovské obrazovky. Obvykle by to zahrnovalo pár kohoutků. Bohužel však není mnoho aplikací mimo aplikace Google, které je podporují. Právě zde uvádíme některé aplikace, které podporují zkratky aplikací a také nejsou od společnosti Google.

Také si uvědomte, že zkratky aplikací jsou nabízeny pouze na Android 7.1 Nougat. Pokud váš gadget provozuje předchozí verzi Androidu, vaše nejlepší volba by byla vlastní spouštěč, který podporuje zkratky aplikace. Hlavním příkladem takových odpalovačů by byl Nova Launcher a také akční launcher.

Související čtení: Super zkratka znovu si představí využití zkratky aplikací

1. Pulse Messenger

[GooglePlay url = ””/]
Pulse Messenger není klient zabalený funkce, jako je TexTra nebo jiné aplikace. Není to však jen holé kosti. Je to relativně jednoduché a také více, než byste očekávali od klienta SMS. stejně jako tehdy to dělá ještě více. Metodu aplikace jsem objevil zpět, když jsem hledal něco, co by mohlo hladce synchronizovat zprávy mezi mým telefonem, tabletem a PC. Tímto způsobem, bez ohledu na to, který gadget v současné době mám se mnou, vidím a reaguji na zprávy. Pulse Messenger je perfektní volbou, pokud si ve vašem životě také vyžadujete trochu pohodlí posel, ale Android je život. Zatímco aplikace je zdarma, synchronizace Cross Gadget přichází za dodatečné náklady. Nicméně hej, alespoň to podporuje zkratky aplikací a to je zdarma.

Nenechte si ujít: Proč většina názvů svazku aplikací APK nebo Android začíná „com“?

2. Twitter

[GooglePlay url = ””/]
Facebook může být větší sociální síť, ale jedna věc, která se mi na Twitteru vždycky líbila, je jeho aplikace pro Android. Ve srovnání s Facebookem je to vánek. Nemluvě o tom, že Twitter je jedním z prvních, kdo přijme každou novou funkci, kterou Google zavádí na Android pro vývojáře aplikací. Je to jedna z těch služeb, která může skvěle využívat zkratky aplikací a není divu, že to dělá.

Oficiální aplikace Twitter podporuje zkratky aplikací pro spuštění nového tweetu nebo přímé zprávy, kromě procházení s Twitterem pro konkrétní frázi nebo téma. Rovněž vám umožní rychle otevřít QR kód vašeho profilu z zkratek aplikací, abyste mohli rychle vyhovět ostatním. Neoficiální klient Twitteru, Flamingo to také nabízí, kromě toho, že namísto vašeho QR kódu otevírá váš profil. Netřeba dodávat, že pokud nevyužíváte Twitter, je to docela zbytečné.

3. Výhled

[GooglePlay url = ””/]
Outlook, e -mailový klient z společnosti Microsoft rovněž podporuje zkratky aplikací. Pokud nejste fanouškem aplikace Gmail nebo jste jen více do služeb společnosti Microsoft, Outlook je spíše alternativou. Poskytuje až tři hlavní zkratky pro prohlížení kalendáře a vytváří novou kalendářní událost a také složí nový e -mail. Můžete také synchronizovat řadu e -mailových účtů s Outlook, včetně vašeho Gmailu nebo jakéhokoli typu jiných e -mailových účtů.

4. eBay

[GooglePlay url = ””/]
Stejně jako ostatní aplikace na tomto seznamu nabízí aplikace eBay Android zkratky pro různé části aplikace, které můžete rutinně využít. Mezi ně patří sledování, sledování, hledání a prodej, které mohou být všechny k dispozici, pokud tolik využijete eBay.

5. Todoist

[GooglePlay url = ””/]
Manažeři úkolů jako ToDoist mohou z zkratky aplikace Android co nejlépe vytěžit maximum. Návrháři neztráceli šanci, jak Todist předvádí účinnost zkratky aplikací i na středu. Nabízí tři zkratky aplikací – dnes procházejte a přidejte úkol. Posledně jmenované dva dělají, jak název napovídá, a dnes vám umožní vidět po splatnosti úkoly pro tento den.

Musí si přečíst: Jak povolit Android Nougat 7.1.1 jako zkratky na libovolném typu telefonu