Internet Explorer 9 Platform Preview, který nyní nabídl ke stažení

January 31, 2023 0 By gaaxo

, druhý den Mix10 odstartoval stylově v Mandalay Bay Convention Center v Las Vegas. V tento den konference Dean Hachamovitch, generální ředitel pro webový průzkumník, odhalil nástupce IE 8, Web Explorer 9. Prezident divize Windows Steven Sinofsky také vystoupil na pódiu pro demo IE 9.

IE, navzdory všem svým nedostatkům, byl stále nejčastěji využívaným prohlížečem v systému Windows. S tj. 9. Tým IE odvedl velkou práci, aby ji posunul na zcela novou úroveň, přičemž veškerá grafická vykreslování byla umístěna na úrovni GPU pro HTML5 prostřednictvím technologie Microsoft DirectX. IE 9 byl přepsán od základu a také využívá výhodu GPU napájení pro všechny vykreslování stránek, a také dále umožňuje webovým designérům využívat tuto sílu v metodách, které již rozumí (CSS, DHTML, JavaScript).

Náhled platformy Internet Explorer 9 je nyní nabízen ke stažení. Tento náhled na platformě je vydán, aby v podstatě poskytoval designérům pocit, jak přesně bude vypadat výkon, kompatibilita a podpora požadavků, přicházet poslední věc. Nejedná se o plnohodnotný prohlížeč (bity UI nejsou zahrnuty) prohlížeč a proto se nepovažuje za použití pro rutinní prohlížení webových stránek.

Náhled platformy Web Explorer 9

Můžete se mnou dodržovat na Twitteru nebo se připojit k naší Facebookové fanpage, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google i Apple.