Apple zastaví podepisování iOS 15.6 v souladu s vydáním iOS 15.6.1

July 16, 2023 0 By gaaxo

Apple dnes zastavil podepsání iOS 15.6 a zastavil lidi v downgradingu na toto vydání z iOS 15.6.1. Apple vytvořil iOS 15.6.1 nabídl veřejnosti minulý týden.

Apple rutinně zastaví podepisování starších verzí iOS, když se domnívá, že je potřeba nová bezpečnostní záplata nebo funkce, aby se ujistil, že ji každý má nainstalován.

To je situace, kdy iOS 15.6.1 vyřešila dva bezpečnostní problémy v jednom vydání. Výsledkem je, že je to klíčová aktualizace a také aktualizace, kterou musí každý nastavit navzdory tomu, že neexistují žádné nové funkce.

Apple ověřil, že aktualizace iOS 15.6.1 se zabývala jádrem a zranitelnostmi WebKit, které by mohly být použity k provedení libovolného kódu bez znalostí uživatele. Apple rovněž uvedl, že „si je vědom zprávy, že tento problém mohl být aktivně využíván“.

Pokud jde o iOS 15.6, tato aktualizace nebyla zvlášť významná, i když to opravilo chybu, která by mohla způsobit, že některé telefony iPhone hlásí, že jejich úložiště bylo plné, i když tomu tak nebylo. Nová aktualizace iOS 15.6.1 je extrémně ta, kterou musí každý nastavit, pokud již tak neučiní, zastaví se, protože to může chudý herec spustit kód pouhým tím, že někdo uvidí kompromitovaný web.

Dnešní zprávy přicházejí, když se Apple připravuje na vydání iOS 16, což se očekává, že bude příští měsíc nabídnuta veřejnosti.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Útěk z vězení iOS 15.6.1 na iPhone a také aktualizaci stavu iPadu

Stahování: iOS 15.6.1 Konečná data IPSW odkazů OTA a také vydáno IPADOS 15.6.1

Beta kompatibilní a podporované iPhone, iPad, iPod Touch zařízení

iOS 16 Beta 7 Download, Datum vydání: Zde je, když se očekává, že Apple vydá ho

Stáhnout: iOS 16 Beta 7 IPSW odkazy pro iPhone a iPad vydán

IOS 16 Beta 7 Profil Data Stahování aktualizace OTA bez účtu Dev Out

Stáhněte si odkazy IOS 16 Beta 7 IPSW a také nastavení na iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus, iPad [tutoriál]

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od Microsoft, Google, Apple a Web.