2019 iPhone 11 by mohl být pojmenován iPhone Pro

April 20, 2023 0 By gaaxo

, zatímco víme docela dost o tom, jak budou vypadat iPhone v roce 2019 a jak budou schopny, zatím nevíme, jaké bude pro ně pojmenovací schéma. Existuje šance, že jsme mohli vidět iPhone Pro poprvé, ale nechtěli bychom na to vsadit.

Celá myšlenka nového iPhone Pro přichází pomocí uživatele Twitteru, který má formu, aby byl schopen předvídat iPhone před jejich oznámením.

Uživatel Coinx dříve přišel s iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR váhami, asymetrickými grily a dokonce i jejich tapety týden předtím, než byly oznámeny. To neznamená, že je zaručeno, že bude vědět, ne žádným úsekem, ale zjevně má spojení.

Letos ve skutečnosti neřekl, že iPhone Pro je na cestě. Místo toho si přemýšlel, že iPhone Pro může být pro telefon zajímavým názvem. Ať už dělá mírnou myšlenku jako způsob, jak zajistit své sázky, pokud je předpověď nesprávná, zbývá vidět.

Potenciál pro iPhone Pro je však jasný. Apple by mohl nabídnout iPhone jako náhradu za iPhone XR, zatímco iPhone XS a iPhone XS Max by mohlo nést název Pro. Obě velikosti by mohly být označeny jako součást názvu podobně jako o 11palcovém iPad Pro a 12,9-palcový iPad Pro.

Nejsme příliš daleko od toho, abychom začali slyšet úniky betonu před oznámením Big září. Očekávali bychom, že v nadcházejících týdnech budou zodpovězeny otázky.

(Zdroj: @coiiiiiiiin [Twitter], nejlepší obrázek: iPhone 11 klon)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Nejlepší Galaxy Note 10 / 10+ Plus Seznam případů: Zde jsou nutné pro ochranu

Nejlepší Galaxy Note 10 / 10+ Plus Plus Protector? Zde jsou naše tipy [seznam]

Stahování souboru profilu iOS 13 beta 6 bez účtu vývojáře na vašem iPhone nebo iPad

Stáhněte si iOS 13 beta 6 odkazů na IPSW a aktualizace profilu OTA

Útěk z vězení iOS 12.2 pomocí UNC0ver 3.3.0 IPA

Nainstalujte web Whatsapp na iPad díky iOS 13 a iPados 13

100+ iOS 13 skrytých funkcí pro iPhone a iPad [spuštěný seznam]

Jak downgrade iOS 13 / iPados 13 beta na iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, kompatibilita iPados pro zařízení iPhone, iPad, iPod Touch

Stáhněte si iOS 13 Beta 1 IPSW odkazy a instalace na iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, plus, 6S, iPad, iPod [tutoriál]

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebook se informovat o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.