Anker’s Double AC i USB Port Pruh je dnes nabízen za pouhých 15,99 $

July 16, 2023 0 By gaaxo

Tento kompaktní a extrémně flexibilní cestovní energetický proužek v současné době poskytuje Anker prostřednictvím Amazonu za pouhých 15,99 $. Příslušenství se okamžitě ukáže jako velký záchranář pro ty, kteří vyžadují rychlý a jednoduchý přístup k několika technikám nabíjení při cestování, stejně jako to je vaše nejlepší s 24% použitou diskontní sazbou.

Tento produkt je ve své nejčistší i mnoho jednoduché podoby, který odkazuje na stávající jednorázovou zásuvku a poté vám okamžitě poskytuje přístup k držení jiných přístavů v nákupu, aby vaše gadgety byly účtovány a také vaše síla požadavky nasycené. Z toho zdroje energie osoby získáte kabelovou televizi, která má délku pět stop, abyste se ujistili, že nejste omezeni čistě na jednu lokalizovanou oblast. Na konci této kabelové televize jsou 2 vývody AC pro vaše základní gadgety a 2 porty USB poskytující nabíjení kompatibilní s PECIIQ.

Nezabraje to pokročilé matematiky, aby pochopil, že berete jeden jediný zdroj energie a také si poskytnete čtyři výkonné metody k poplatku nebo napájení různých gadgetů současně. Hardware je rovněž optimalizován tak, aby poskytoval výkonný poplatek dvěma USB gadgetům prostřednictvím technologie nabíjení společnosti Anker PowerIQ. To zaručuje, že cihla na konci napájecího proužku chápe gadget, který je s ním propojen prostřednictvím USB, a také jej účtuje náležitě, aby zaručil efektivitu.

Rovněž byla vyvinuta s ohledem na cestování i individuální bezpečnost. Je klasifikován jako „mini“ produkt, což naznačuje, že poskytuje kompaktní design šetřící prostor, který je ideální pro zabalení do cestovního sáčku. Konec zástrčky byl rovněž vyvinut tak, aby byl menší a mnohem kompaktnější než jiné zástrčky, aby se zajistilo, že lze použít i v prostorech omezených na prostory. Výběry AC také nabízejí uzávěry vnitřní bezpečnosti, aby nedošlo k vložení cizích předmětů. To znamená, že byste měli být bez rizika z jakéhokoli typu náhodných problémů.

Pokud jste chovaní cestování, běžně se dostanete po celém světě, nebo jen požadujte něco takového, jako je tento, aby vám dům nebo kancelář poskytli maximální flexibilitu a jen velmi málo bolesti hlavy, můžete si ji nejlépe vyzvednout Z přímého odkazu níže. Než vyprší platnost diskontní sazby, nezapomeňte rychle jednat.

Koupit: Anker Travel Power Strip s USB, 2 Outlet a 2 PowerIQ USB porty z Amazonu: 15,99 $ | Původní cena: 21 $

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Checkra1n pro Windows Alternative: Jak přesně využít RA1NUSB pro iOS 13.3 útěk z vězení

Stahování: IOS 13.3 Konečné odkazy na IPSW, aktualizace OTA a iPados 13.3 pro kompatibilní zařízení

Stahování: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA Profil, IPSW odkazy vydané pro iPhone i iPad

Downgrade iOS 13.3 na iOS 13.2.3 pro checkra1n útěk z vězení, tady je jak

Útěk z vězení iOS 13.3 Využití checkra1n, zde je přesně to, jak [průvodce]

Útěk z vězení iOS 13.3 / 13.3.1 na iPhone 11, 11 Pro Max, XS, mnohem více s novým využitím TFP0 bude možné brzy

IOS 13/13.2.2 Výpis z vylepšení vězení pro checkra1n

Apple View EKG App Hack: Povolit mimo nás v nepodporované zemi na sérii 5 a 4 bez útěku z vězení

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.