4palcový iPhone 6c pro obsahování barevného kovového designu těla, spuštění spekulací v únoru 2016

April 20, 2023 0 By gaaxo

s odkazem na možnost, že Apple uvolní nový 4palcový iPhone 6C, prostě nezmizí. Řada zasvěcených a dobře umístěných analytiků v průmyslu důsledně předpovídala, že společnost se sídlem v Cupertinu na začátku roku 2016 zahájí 4palcový iPhone, aby upokojil ty fanoušky iOS, kteří mají rádi mnohem více možnosti rozpočtu a jednoduše nechtějí udělat krok do zařízení, které je 4,7 palce nebo větší při 5,5 palce. Nyní nová zpráva, i když velmi těžko spolkne, naznačuje, že nový 4palcový telefon nebo „iPhone 6C“ by mohl na trh zasáhnout již v únoru 2016 a zabalit živý barevný kovový design.

Tato nejaktuálnější informace odkazující na rumorované iPhone 6C byly zřejmě shromážděny od řady „Foxconn Insiders“ a několika dalších dobře umístěných zdrojů, které mají znalosti o návrhu a výrobních plánech společnosti Apple. Zdroje potvrdily, že Apple nepochybně pracuje na nové 4palcové alternativě k iPhone 6s a iPhone 6S Plus a že bude vydán na začátku roku 2016 s „barevným kovovým tělem“. Apple to vyzkoušel dříve s iPhone 5c, ale s jedním rozdílem vzdálenosti; Toto sluchátko při oblečení v živých barvách neslo plastovou skořápku, ne kovovou jako iPhone 5 a 5s, které následovaly.

Je to možná něco, co by mohlo ve skutečnosti v rozporu s příběhem, ale zdroje také naznačují, že i když zařízení existuje, a že je napsáno na vydání v únoru 2016, Foxconn ještě musí obdržet žádný oficiální nákup za hromadné výroby zařízení. To by bylo řezání věcí trochu v pořádku, kdyby Apple plánuje pokračovat v tomto konkrétním modelu iPhone. Kromě čistých spekulací a domněnek je o tomto rozpočtu 4palcový iPhone model iPhone jen velmi málo. Ve skutečnosti je jen velmi málo, co by naznačovalo, že je to skutečně realita.

Obrázek Via: Vykreslování iPhone 6c

Zprávy v minulosti naznačují, že hardware bude odeslán za 400 až 500 USD, když se spustí, což je o něco méně než 549 $ potřebné k nákupu iPhone 5c, když byl vydán zpět v roce 2013. Existuje také návrh, že Apple bude integrovat jeho jeho integraci A8 čip do sluchátka, stejně jako vylepšená FaceTime HD CAM pro video-volání a WiFi 802.11ac s Bluetooth 4.1 pro zlepšenou datovou připojení a bezdrátový přenos. Samozřejmě, že za existencí zařízení byl také hoden hmotnost slavným analytikem Ming-Chi Kuo z KGI Securities, který naznačuje, že spuštění by mohlo dojít v každém okamžiku na začátku roku 2016.

Nejsme hozeni návrhem barevných kovových exteriérů tohoto údajného zařízení, ale něco nám říká, že existuje.

(Zdroj: TechWeb [Google Translate])

Můžete také chtít vyzkoušet:

Specifikace pro rok 2016 4-palcový iPhone 5S Mark II unikl

iPhone 7 s USB-C, bezdrátové nabíjení, vylepšený 3D dotek a mnohem více v testování

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.