KUO: Apple pravděpodobně představí dva nové AirPods v letech 2019-2020, jeden s zcela novým designem

December 30, 2022 0 By gaaxo

podle předpovědí analytiků, Apple se připravuje na spuštění dvou nových modelů AirPods. Pokud by společnost se sídlem v Cupertinu mohla proniknout na trh již na konci roku 2019 a mohla by potenciálně vydat druhou verzi na začátku roku 2020.

Tyto informace byly uvedeny v současné průzkumné zprávě, která má být zveřejněna slavným analytikem Ming-Chi Kuo a předpovědí, že Apple vloží do hromadné výroby dvě nové verze AirPod, když jsme techniku ​​čtvrté čtvrtiny roku 2019 a zamířili do rané části příštího rok.

V rámci tohoto procesu hromadné výroby navrhl Kuo, že Luxshare, Goertek a Amkor budou hlavními prodejci nových modelů společnosti Apple. Vzhledem k tomu, že Apple v podstatě pouze uvolňuje druhou generaci AirPods, může to být překvapením mnoha spotřebitelů.

Kuo také věří, že dvě nové verze AirPods budou vytvořeny a ceny, aby oslovily dva různé segmenty trhu. Navrhuje se, že jedna verze bude iterativní aktualizací vydání druhé generace a bude klesat hlavně v souladu s tím, co již máme z pohledu cen.

Druhá verze však bude použita s většími změnami a mohla by obsahovat „zcela nový design aspektu formuláře“ a přicházet s cenovou značkou, která si zaslouží tuto změnu:

Očekáváme, že Apple pravděpodobně spustí dva nové modely AirPods ve 4Q19 nejdříve. Jedním z nich je zcela nový design aspektu formy za vyšší cenu. Výhled a cena druhého bude stejný jako současný model. Společným interním designovým aspektem těchto dvou nových AirPods bude opustit současný návrh „SMT+RFPCB“ a změnit se místo toho přijmout design SIP pro zlepšení výnosových sazeb sestavy, ušetřit interní prostor a minimalizovat náklady.

Analytik se zdá být velmi veselý o budoucnosti Apple AirPods, což naznačuje, že zásilky by mohly v roce 2019 překročit 52 milionů známky a během roku 2020 stouply až 85 milionů jednotek.

Nejaktuálnější AirPods, který zasáhl trh, přicházejí s volitelným bezdrátovým pouzdrem a nabízejí podporu „Hey, Siri“ pro hands-free hlasovou pomoc. Pokud je tato zpráva přesná, pak bude velmi zajímavé zjistit, jaký radikální nový design a funkce Apple přichází za pár skutečně bezdrátových uší, které stojí nahoru o 200,00 USD.

(Zdroj: makrumory)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Stáhněte si iOS 12.2 konečné odkazy na IPSW a aktualizaci OTA pro iPhone a iPad

Stáhnout: iOS 12.3 Beta 3 odkazy IPSW, OTA Aktualizace nyní

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Aktualizace útěku z vězení, kterou dodává vývojář UNC0ver Lead Developer

Stav útěku z vězení iOS 12.2: Zde je to, co potřebujete vědět

Útěk z vězení iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 s UNC0Ver a nainstalovat Cydia, tady je, jak [tutoriál]

Jak snížit iOS 12.2 na iOS 12.1.4 na iPhone nebo iPad

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.