Nejlepší přizpůsobené ROM pro Moto G 2014

April 4, 2023 0 By gaaxo

Přizpůsobené ROM jsou upraveny verze operačního systému Android založené na zdrojovém kódu zveřejněném společností Google a/nebo zařízení. Nabízejí lepší uživatelský zážitek než mnoho akciových ROM. Jsou mnohem přizpůsobitelnější a mnohem vhodnější baterie.

Bylo to prakticky 8 měsíců, protože byl spuštěn Moto G 2014. Stejně jako její předchozí iterace Moto G (Falcon) byla Moto G 2014 (Titan) také jedním z nejprodávanějších rozpočtových smartphonů pro tento rok. Ale na rozdíl od svého staršího bratra Moto G 2014 byl však málo pozdě, aby získal podporu vývojářů pro přizpůsobené ROM. No, především kvůli pozdnímu vydání zdrojového kódu společností Motorola. Toto je minulost, protože pro Moto G 2014 jsou nyní k dispozici tuny přizpůsobených ROM. Pokud toto zařízení vlastníte a jste zakořeněni, měli byste jistě zkontrolovat tyto přizpůsobené ROM.

Předpoklady pro nainstalování přizpůsobeného ROM:

Všechny níže uvedené ROM jsou podporovány všemi modely Moto G 2014, tj. XT1063, XT1064, XT1068 a XT1069. Jejich blikání na jakýchkoli jiných zařízeních může mít za následek cihel vašeho zařízení.

Vaše zařízení by mělo mít odemčený bootloader a přizpůsobené zotavení, jako je TWRP. Přečtěte si náš průvodce, jak nainstalovat TWRP na Moto G 2014.

Ujistěte se, že si vezmete zálohu Nandroid své současné ROM.

Všechny níže uvedené ROM jsou hodnoceny mnou a docela stabilní pro každodenní použití. Tak jděte do toho a nainstalujte ten, který se vám líbí.

1. Oficiální CyanogenMod 12.1:

Recenze ROM:

Cyanogenmod ROM má kolem, protože byl propuštěn Android. Jsou nejvíce nainstalované přizpůsobené ROM pro jakékoli zařízení. S upgradem Android Lollipop na 5.1.1, CyanogenMod vydal jeho další iterace CM12.1. Skoro všechna vlajková loď má CM12.1 ROM. Naše zařízení, i když je rozpočtovým telefonem, mělo štěstí, že získalo oficiální podporu CM12.1. Ačkoli prozatím existují noční stavby pouze, jsou docela stabilní použít jako denní řidič. CM 12.1 má úžasný tematický motor s tunami témat dostupných v obchodě Play. Může se pochlubit několika přizpůsobeními a byl optimalizován tak, aby nabídl hladký uživatelský zážitek.

Funkce:

Tematické motor

Živý displej

LockscReem Visualizer

Vylepšení stavového řádku

Vyhledávací lišta v nabídce Příhody

CM kamera

Audio FX

A mnoho dalších ..

[Stáhnout CM 12.1 pro Moto G 2014]
2. Remix vzkříšení:

Vývojář: Varund7726

Recenze ROM:

Jedná se o přizpůsobený ROM sestavený s používáním zdrojů CM, Omni, Slim Roms a originálních remixů ROM. ROM je úžasná kombinace výkonu, přizpůsobení, síly a je plná tun funkcí. Přečtěte si moji úplnou recenzi a jak nainstalovat remix Resurrection Remix zde.

Funkce:

Navigační tyč vylepšení

Vylepšení stavového řádku

CM12 Téma Engine s RR Exkluzivním Pitch Black Motime

Widget hodin

Přizpůsobení zámku

Aplikační kruhová lišta

Ovládací prvky koláče

Ruční vlna vidět oznámení

Kapesní režim

Všechny ostatní funkce CM12

[Stáhnout remix Resurrection Remix pro Moto G 2014]
3. BlisSpop:

Developer: Team Bliss

Recenze ROM:

Jedná se o ROM založený na CM 12.1 s některými funkcemi přidanými od jiných ROM. Je to také jeden z vysoce přizpůsobitelných ROM. ROM je udržován aktualizován nejnovějším zdrojovým kódem CM a byl optimalizován tak, aby uživateli nabídl hladký zážitek.

Funkce:

Tématický motor CM12

Vylepšení stavového řádku

Navigační lišta a možnosti tlačítka

Možnosti příhody

Přizpůsobení zásuvky Notifiacation

Oznámení o hlavě

Možnosti zámku

Možnosti nabídky napájení

Gesto kdekoli

Animace

Správce Nodifiaction

Audio FX ekvalizér

Aplikační kruhová lišta

[Stáhněte si BlisSpop pro Moto G 2014]
4. Projekt Android Open Source:

Vývojář: Lukk1337

Recenze ROM:

Je to ROM pro všechny milence Nexus venku. Jedná se o akcie Android 5.1.1, když jej Google vydal na Nexus s minimálním přizpůsobením a nabídl uživatelské rozhraní a funkce lízátka. ROM poskytuje několik užitečných funkcí, jako je tlačítko Clear All v nedávném panelu, pokročilé restartování a možnost odstranění snímků obrazovky z oblasti oznámení. Určitě ne mnoho funkcí bohatých ROM, ale určitě funguje dobře a dává dobrou výdrž baterie.

Funkce:

Zážitky z nexusů

Vymažte tlačítko všech v posledním panelu

Pokročilý restart

Odstranit snímek obrazovky z oznámení

[Stáhněte si projekt Open Source Android ROM pro Moto G 2014]
5. SoKP (projekt Sonic Open Kang):

Developer: Sonic Developers

Recenze ROM:

Je to další přizpůsobený ROM se sídlem v AOSP, ale tento je spíše plný funkcí. S vylepšením stavového řádku k gestu kdekoli a lištu App Circle má ROM vše. Kromě toho má podporu pro vestavěné vrstvy RRO, takže vám nenechte ujít tematické zařízení ani na ROM založené na AOSP. Dolby Digital a Dolby Plus jsou zahrnuty do ROM jako samostatné zvukové ovladače, které nabízejí lepší mediální zážitek. Bylo přidáno mnoho mnohem více funkcí, které vám poskytnou plnou kontrolu nad zařízením.

Funkce:

Vylepšení stavového řádku

Úpravy rychlého nastavení

Ovládací prvky animace

Navigační tyč vylepšení

Vlastní nabídka napájení

Kontrola koláče

Gesto kdekoli

Aplikační kruhová lišta

Vylepšení panelu přílivu

Zámky na zvyknull