Přidejte 256 GB rychlého úložiště microSD do telefonu ještě dnes za pouhých 27,99 $

February 11, 2023 0 By gaaxo

tento Sandisk 256GB Ultra MicroSDXC UHS-I paměťová karta s adaptérem nashromáždila přes 177 000 hodnocení prostřednictvím Amazonu! Ano, zkontrolovali jste to vpravo, mnohem více než 177,00 hodnocení, která ji nechala s téměř pětihvězdičkovým hodnocením. Tato hodnocení by měla být na vysokou kvalitu produktu a také to může být vaše nejlepší nyní s mírným, i když neuvěřitelně vítanou diskontní sazbou.

Výběr příslušné paměťové karty pro váš gadget je nezbytné rozhodnutí. Ať už se jedná o smartphone nebo tablet Android, digitální fotoaparát, nebo dokonce něco jako dron nebo podobný, vyžadujete, abyste zaručili, že karta poskytuje stabilitu, má schopnost chytit a také ukládat nejvyšší kvalitní záběry, stejně jako to, že to bude udržovat tyto informace bez rizika i zabezpečené.

Sandisk určuje, že tato paměťová karta je ideální pro chytré telefony založené na Androidu i pro tablety. Poskytuje až 100 MB/s zkontrolované rychlosti, což umožňuje jednotlivci přemístit přibližně 1 000 fotografií za minutu. Ne přesně rozbití Země, pokud jde o rychlost, ale určitě pro většinu dostačující. Poskytuje rychlejší balení prostřednictvím výkonu s hodnocením A1 a skóre třídy 10 pro nahrávání videa Full HD a přehrávání. Toto je určitě paměťová karta, kterou požadujete pro vaše HD video potřeby.

Navíc, pokud se rozhodnete mít trochu navíc, pak SanDisk také nabízí aplikaci zóny paměti SanDisk pro Android, která poskytuje jednoduché metody správy dat pro všechna vaše data uchovávaná na paměťové kartě. Nabízený adaptér rovněž znamená, že máte další flexibilitu související s tím, do kterých gadgety skutečně vložíte tuto paměťovou kartu. Mnohem více než 177 000 lidí se nemůže mýlit s vysokou kvalitou tohoto příslušenství založeného na paměti SanDisk a také to může být vaše diskontní sazba, která se na něj používá, nejlépe nyní.

Pokud jste šťastným vlastníkem gadgetu, který by měl prospěch z tohoto typu vysoce spolehlivé i důvěryhodné paměťové karty, stejně jako nevyžadujete žádný typ mnohem více než 256 GB, aby se vypořádali s potřebami úložiště, pak vy Můžete si vybrat tuto paměťovou kartu SanDisk 256GB Ultra MicroSDXC UHS-I s adaptérem nejlépe z přímého odkazu níže. Není požadováno žádné kódy diskontních sazeb nebo slevové kupóny.

KOUPIT: SANDISK 256GB Ultra MicroSDXC UHS-I paměťová karta s adaptérem z Amazonu: 27,99 $ | Původní cena: 34,50 $

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Checkra1n pro Windows Alternative: Jak přesně využít RA1NUSB pro iOS 13.3 útěk z vězení

Stahování: IOS 13.3 Konečné odkazy na IPSW, aktualizace OTA a iPados 13.3 pro kompatibilní zařízení

Stahování: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA Profil, IPSW odkazy vydané pro iPhone i iPad

Downgrade iOS 13.3 na iOS 13.2.3 pro checkra1n útěk z vězení, tady je jak

Útěk z vězení iOS 13.3 Využití checkra1n, zde je přesně to, jak [průvodce]

Útěk z vězení iOS 13.3 / 13.3.1 na iPhone 11, 11 Pro Max, XS, mnohem více s novým využitím TFP0 bude možné brzy

IOS 13/13.2.2 Výpis z vylepšení vězení pro checkra1n

Apple View EKG App Hack: Povolit mimo nás v nepodporované zemi na sérii 5 a 4 bez útěku z vězení

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.